Târgu-Mureş:Concert pentru omagierea lui Mihaly Ferenc şi Kerestely Attila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi muzicieni mureşeni decedaţi în urma unui accident rutier, Mihaly Ferenc şi Kerestely Attila, vor fi omagiaţi în această seară de la ora 19.30 în clubul Jazz&Blues, de către cele mai cunoscute formaţii muzicale din oraşul nostru.

n data de 27 septembrie a anului trecut, cei doi se întorceau da la o nuntă la care participaseră ca invitaţi muzicali. Din cauza oboselii, în apropiere de localitatea Corunca, şoferul a adormit la volan şi autoturismul s-a lovit de parapeţi. Mihaly Ferenc şi Kerestely Attila au decedat pe loc în urma impactului, fapt ce a dat naştere unui val de tristeţe în rândul muzicienilor din oraş şi în special membrilor trupei Unikum, din care cei doi făceau parte. „A fost o tragedie venită pe fondul oboselii acumulate. Au rămas în urma lor două văduve şi doi copii orfani de tată, de 11 şi 15 ani. Concertul de azi este unul comemorativ, pentru ca să păstrăm vie amintirea acestor băieţi şi a activităţii lor muzicale”, ne-a declarat Farkas Bondi, din trupa Unikum.


Concert de ajutorare


Evenimentul din această seară îi va aduce în faţa melomanilor, între alţii, pe cei de la Unikum, Polifon, Crusade, Autostop MS, After Midnight, iCoRy, The Fingerpickers, Dreamers şi Tabasco.  „Vom cânta pentru doi artişti care nu se mai află astăzi printre noi. Fiecare piesă a noastră o vom dedica memoriei lor”, ne-a declarat Cristian Vasiu, baterist al trupei mureşene Dreamers. Biletele vor fi puse în vânzare la intrarea în localul de pe strada Sinaia şi costă 10 lei, iar organizatorii speră ca la concert să asiste peste o mie de localnici. Având în vedere numărul mare de trupe care vor urca pe scenă, accesul publicului se va face începând cu ora 18.30.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite