Târgu-Mureş:Concert Bourbon Jazz Unit în încheierea Festivalului Studenţesc de Jazz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai important festival de jazz studenţesc din ţară se va încheia astăzi cu un concert extraordinar al trupei Bourbon Jazz Unit, de la ora 20.00, în Club Jazz&Blues.

„Concertul va marca sfârşitul Festivalului Studenţesc Internaţional de Jazz, un eveniment care, sperăm noi, va deveni o tradiţie anuală la Târgu-Mureş. Îi aşteptăm pe iubitorii muzicii jazz din oraş la un recital pe gustul lor”, ne-a declarat Ana Maria Gâlea, organizatoare a evenimentului.

Tineri cu vastă experienţă

Muzicienii de la Bourbon Jazz Unit sunt cunoscuţi pentru stilul clasic de jazz abordat în concertele lor. Ei au participat la Academia Icon Arts de la Cisnădie din 2007 şi 2008 în calitate de cursanţi, iar anul trecut ei au fost invitaţii speciali ai manifestării. Cvartetul, care a luat fiinţă în anul 2007, este format din tineri muzicieni profesionişti, absolvenţi de conservator şi cu o bogata experienţă în muzica clasică şi, desigur, jazz. Trupa este alcătuită din Simona Chiriţă (voce n.r.), Alex Svet (pian n.r.), Sebi Joo (bas n.r.) şi Andrei Marcovici (percutie n.r.). Preţul biletelor la concert este de 15 lei sau 10 lei, cu reducere pentru studenţi.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite