Târgu-Mureş: Concert SANDRA şi Narcis Ianău în Piaţa Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuta artistă de nivel internaţional SANDRA va susţine diseară de la ora 18.00 un concert extraordinar în Piaţa Victoriei. În deschidere, mureşenii vor avea ocazia să-l vadă pe Narcis Ianău, câştigătorul locului II la concursul "Românii au talent".

Regina muzicii anilor '80, cum este cunoscută SANDRA va susţine diseară un recital de 90 de minute în faţa mureşenilor. Concertul va cuprinde toate hit-urile artistei, piese care au ajuns pe primele poziţii în topurile de specialitate la vremea respectivă. 

Artista lucrează însă la un nou album, care va fi lansat anul viitor. "Albumul va fi tot unul cu piese în stilul anilor '80. Am intrat deja în studio, iar multe dintre piesele de pe noul album sunt realizate în colaborare cu Hubert Kah, un faimos artist german. Diseară el va urca pe scenă cu mine", a spus Sandra. Întrebată dacă cunoaşte muzica românească, artista a menţionată că nu ştie nimic.

În deschiderea concertului din această seară, pe scenă va urca Narcis Ianău, care va susţine un recital de 30 de minute. "Voi avea un moment de improvizaţie, poate chiar şi unul a capella", a precizat artistul.

Potrivit organizatorilor, concertul din această seară va fi unul caritabil, mureşenii având posibilitatea să doneze o sumă de bani pentru persoanele cu dizabilităţi.

Concertul va fi urmat de un foc de artificii.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite