Târgu-Mureş: Concert Nightlosers pentru 3 ani de Jazz&Blues

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai apreciat local din Târgu-Mureş, Jazz&Blues Club, „împlineşte” în această seară 3 ani de la deschidere, ocazie ce va fi marcată cu un concert live al formaţiei Nightlosers.

Începând cu ora 20.00, mureşenii vor avea parte de muzică blues cu influenţe transilvănene, în stilul inconfundabil al trupei din Cluj-Napoca. „Va fi o sărbătoare pentru toţi cei care au fost alături de noi în aceşti trei ani. Oamenii se simt liberi aici şi revin de fiecare dată săptămâna viitoare, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure”, afirmă Demeter Jozsef, cunoscut ca Dome, patronul şi DJ-ul clubului.

Educaţie muzicală


Jazz&Blues este considerat cel mai cald local din oraş, atrăgând în medie două mii de localnici la fiecare petrecere organizată. În plus, în club au loc săptămânal concerte cu muzică clasică, jazz, blues şi spectacole de stand up comedy. „Mereu ne-am dorit să educăm publicul mureşean, să le oferim muzică de calitate, live, de toate genurile. Vom continua în această notă pentru că mureşenii s-au obişnuit cu stilul nostru”, a completat Dome.

Inedit este faptul că Jazz&Blues dispune de două spaţii de petrecere, unul pentru fumători şi celălalt pentru nefumători, ambele dotate cu baruri şi platforme pentru DJ sau instrumentele trupelor care concertează. Cu alte cuvinte, sunt două localuri într-unul singur. Preţul unui bilet de intrare la concertul de diseară este de 10 lei, iar organizatorii aşteaptă ca acesta să se desfăşoare cu casa închisă.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite