Târgu-Mureş: Concert unplugged Kumm la J’ai Bistrot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Melodii precum „Morsa”, „Butterflies” sau „O mie de chipuri” vor putea fi ascultate de mureşeni diseară, de la ora 19.00.

Într-un decor cu totul special, băieţii de la Kumm vor cânta despre „Morsa”, „O mie de chipuri” sau „Vorbe-n vânt” de la ora 19.00. Concertul live şi unplugged va fi găzduit de localul J’ai Bistrot, de pe strada Mărăşeşti numărul 6 (între benzinăria Petrom şi „Palatul Telefoanelor”).

Va fi pentru prima dată când Kumm va cânta unplugged (orchestral, fără boxe) la Târgu-Mureş, acustica localului mureşean permiţând acest lucru. Spectatorii la concert vor avea posibilitatea de a asculta noul single al trupei, „Foul play” (care poate fi downloadat gratuit de pe site-ul oficial al formaţiei), lansat în urmă cu doar câteva zile.

„Nisipul” tătar de la Cluj

Povestea formaţiei alcătuită în prezent din Cătălin Mocan, Mihai Iordache, Eugen „Oigăn” Nuţescu, Kovács András, Uţu Pascu şi John Ciurea începe în 1997, când dragostea pentru muzica poetică şi cu un mesaj bine definit i-a unit pe mai mulţi tineri sub numele de Kumm („nisip” în limba tătară). De atunci şi până acum, clujenii au susţinut numeroase concerte în străinătate, în ţări precum Italia, Germania, Cehia şi Ungaria, şi au participat la festivaluri precum Pepsi Sziget, Sárvár, 4+4 Days In Motion şi Peninsula.

Până în prezent, trupa Kumm a lansat cinci albume de studio şi şase videoclipuri. Despre albumul „Far from telescopes”, solistul vocal Cătălin Mocan declara că „aici sunt cântece pe care le-ai putea cânta direct pe platoul de filmare al unui film SF. Sunt melodii în care este vorba de rachete, navete spaţiale, lună şi stele”, elemente tipice pentru stilul muzical al trupei.

În urmă cu trei luni, băieţii au oferit un show pe cinste în Bastionul Cetăţii Medievale, cu ocazia Sesiunii de noapte. Accesul publicului la evenimentul din această seară este gratuit, astfel că organizatorii se aşteaptă la o afluenţă mare de public.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite