Târgu-Mureş: Colegiul "Al. Papiu Ilarian" şi-a ales cei mai frumoşi boboci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.000 de elevi ai Colegiului Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” au fost prezenţi aseară la Balul Bobocilor, desfăşurat  pe Scena Mare a Teatrului Naţional.

Evenimentului, prezentat de Şurubel şi Sânziana Negru de la Music Channel a avut ca temă cabaretul, iar cei 12 boboci au avut de înfruntat mai multe probe pregătite de organizatori şi punctate riguros de către juriu.

Una dintre probele care a generat hohote de râs în sală a fost cea în care bobocii au avut de recitat o poezie în diverse stiluri. Astfel imnul "Desteaptă-te române" a fost recitat în stil "unguresc", poezia "Scrisoarea a III-a" în stilul "gay-pitzi", iar poezia "Testament" a lui Tudor Arghezi în stil "bisericesc".

Elevii s-au ridicat în picioare şi au ţipat de bucurie atunci când pe scenă au urcat profesorii lor, în ţinute casual. Astfel, profesoarele Ioana Zidărescu, Raluca Marian, Iulia Saroşi şi Mirona Gliga, precum şi profesorii Dragoş Bucur, Claudiu Gorea, Mihai Rusu şi Vasile Şandor au concurat pentru titlul de Miss şi Mister Popularitate.  După proba în care au desenat la ochi şi după cea de dans în ţinute de seară, juriul a deliberat, iar publicul a aflat câştigătorii.

Astfel, titlul de Miss şi Mister le-a revenit elevilor Mara Tătar din clasa IX-a A şi Cristian Meraru din clasa a IX-a B.  Locul V a fost ocupat de Paula Ignat şi Florin Lungu, locul IV de Antonia Bocskor şi Alex Schwartz, locul III le-a revenit elevilor Andreea Pescăruş şi Călin Runcan, iar locul II a fost câştigat de Andreea Sorana Mădăraş şi Viorel Constantin. Miss şi Mister Populariatate au fost aleşi elevii Paula Chivu şi Arthur Tent.

 Distracţia a continuat apoi în clubul Apollo, atmosfera fiind întreţinută de DJ Optik şi Grasu XXL.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite