Târgu-Mureş:Circul Safari garantează un spectacol de neuitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii se înghesuie la circ
Mureşenii se înghesuie la circ

Circul Safari a poposit în parcarea de la Hypermarketul Real din Târgu-Mureş, iar ieri sute de târgumureşeni s-au îngrămădit să admire spectacolul circarilor.

Artiştii oferă un spectacol pe cinste, iar circul Safari se mândreşte cu reprezentaţii de dresură de hipopotami, tigri, lei, girafe, crocodili, şerpi, păianjeni tarantula, lame, ponei, cămile şi celebrul Tommy the Clown. „Eu sunt clown de 36 de ani şi întrebaţi-mă câţi ani am. 36, m-am născut să fiu clovn, sunt deja la a cincea generaţie. Ceea ce fac este comedie. Trebuie să fiu comic pentru a atrage zâmbetul atât pe feţele copiilor de 4 ani, cât şi pe cele ale persoanelor de 74 de ani. Sper că vom avea un succes răsunător, ca şi anul trecut de altfel”, a spus Tommy the Clown, Faierverger Tamás.

Multe surprize la circ

O nouă grădină zoologică se ascunde în spatele gardurilor, unde tigrii, struţii, cămilele, elefanţii hipopotamul de peste 800 de kilograme şi pitonul de 82 de kilograme sunt atracţiile serii. Celebrul spectacol cu reptile va fi prezentat de Jack Sparrow şi Piraţii din Caraibe. Este de menţionat că în acest an reprezentanţii circului Safari au pregătit o surpriză pentru public: în perioada 6-7 noiembrie se va ţine un show de acrobaţii şi cascadorii cu maşini la Promenada Mall. „Sunt cascador de opt ani şi fac tot ceea ce puteţi vedea în filmele de acţiune. "Este un alt fel de circ, nu cu oameni sau animale, ci cu maşini. Avem scene pirotehnice, ne lovim unul de celălalt, mergem pe două roţi cu maşina, iar la sfârşit Monster Truck-ul distruge câteva maşini. Personal fac cascadoriile pentru aplauze”, a declarat Szombati Edvárd, cascador. Spectacolele circului Safari ţin până luni, 8 noiembrie, în fiecare zi de la orele 18.00, preţul unui bilet fiind de 20 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite