Târgu-Mureş: Cinci persoane reţinute după scandalul cu furci şi topoare din Petelea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci persoane au fost reţinute de poliţişti în urma scandalului de acum o săptămână din localitatea mureşeană Petelea. Cei cinci vor fi prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii reghineni au dispus începerea urmăririi penale împotriva a cinci persoane, cu vârste între 21 şi 31 de ani, toţi din Petelea, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a ordini şi liniştii publice”, „lovire”, „vătămare corporală” şi „port fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa ori integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului ori a altor asemenea obiecte”.

Faţă de cei cinci s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, pentru a formula cerere de arestare preventivă.

Scandalul din Petelea a început în seara zilei de 16 februarie, când poliţia din Reghin a fost sesizată despre o altercaţie petrecută în respectiva localitate.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul IPJ Mureş împreună cu procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş, constatându-se faptul că în acea după-amiază, s-a iscat un conflict spontan între membri a două familii, acesta fiind aplanat de către lucrătorii de la Postul de Poliţie Petelea.

Din investigaţii a rezultat că M.D. de 21 de ani din comuna Petelea, s-a urcat la volanul unui autoturism şi printr-o manevră de mers înapoi, l-a acroşat pe H.A. de 65 de ani, târându-l circa 5 metri şi pe un alt bărbat – H.C. de 31 de ani, după care a abandonat autoturismul, ascunzându-se la domiciliu.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite