Târgu-Mureş: Centrul oraşului nu va mai fi blocat de Zilele Târgumureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Dorin Florea a anunţat astăzi că de anul viitor, centrul oraşului nu va mai fi blocat cu ocazia Târgului Economic, desfăşurat în cadrul Zilelor Târgumureşene.


Edilul a precizat că de anul viitor la expoziţia economică nu vor mai fi prezentate camionale şi tractoarele, aşa cum au fost în acest an. De asemenea, circulaţia rutieră va fi oprită doar vineri, sâmbătă şi duminică şi nu începând de miercuri, cum a fost în acest an.

"Vom încerca de anul viitor să nu mai blocăm centrul oraşului. Producătorile le dăm alt amplasament, probabil în Cetate. Vom scoate maşinile mari şi vor rămâne doar cele mici. Nu mai las tractoarele. Vom încerca să deranjăm mureşenii cât mai puţin. Vineri, sâmbătă, duminică circulaţia va fi închisă, pentru că atunci sunt zile de distracţie", a precizat edilul.

Întrebat dacă parcarea subterană, a cărei studiu de fezabilitate a fost votat de consilieri, nu va deranja traficul din oraş, edilul a explicat că s-a ales varianta cea mai bună pentru a nu deranja traficul din oraş.

"Parcarea subterană dacă se face, se va realiza sub traficul din centru. E gândită şi străduţa mică din spatele closetelor, care va fi inclusă în şantier şi deschiderea unei străzi care să meargă direct pe strada Hoarea, pentru a devia traficul camioanelor. şantierul va fi protejat roată pentru praf şi mizerie, iar pentru imagine vor fi amplasate postere cu parcul", a spus Florea.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite