Târgu-Mureş:Cele mai tari petreceri din weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distracţie în cluburile mureşene
Distracţie în cluburile mureşene

Vă prezentăm cele mai atractive petreceri organizate de cluburile mureşene în acest sfârşit de săptămână. Mureşenii vor petrece ajunul de Moş Niculae în localuri, unde distracţia va fi la ea acasă.

After Midnight Party

Diseară, cu începere de la ora 23.00, clubul mureşean Evolution situat pe strada Sinaia numărul 3 organizează „After Midnight Party”, cu hituri ale muzicii anilor ’50-‘90. Cele mai cunoscute piese americane şi româneşti din trecut vor răsuna din boxele localului până în zorii zilei de sâmbără. Pe mureşenii amatori de distracţie îi aşteaptă diverse surprize pregătire de organizatori şi băutură ieftină, cum ar fi promoţiile la „Bloody Mary”. Intrarea la petrecere este gratuită, iar rezervări de mese pot fi făcute la numerele de telefon 0766 650.653 sau 0732 134.086.

Moş Niculae premiază petrecăreţii din Avi-Cola

Clubul mureşean Avi-Cola organizează mâine seară de la ora 22.00 petrecerea dedicată venirii lui Moş Niculae, intitutală „Mikulaş Party”. Pe lângă muzica ce va pune stăpânire pe întreg localul, petrecăreţii vor putea câştiga premii în bani şi în consumaţie la bar în cadrul tombolei de Moş Niculae. Un bilet de intrare la petrecere costă 20 de lei, acestea vor fi puse în vânzare până la ora 2.00, ulterior urmând să se efectueze tragerea la sorţi.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite