Târgu-Mureş:Cele mai interesante idei pentru timpul liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul de Seară vă prezintă cele mai atractive modalităţi de petrecere a timpului liber în acest sfârşit de săptămână. Vă puteţi distra la teatru, în club, sau chiar la Grădina Zoologică.

Astăzi
Simply Marilyn

Piesa de teatru „Simply Marilyn”, care prezintă viaţa celebrei Marilyn Monroe, va putea fi urmărită în această seară de la ora 21.00, în Sala Mică a Teatrului Naţional. Regia spectacolului poartă semnătura lui Kincses Elemer.

Astăzi
Petrecere în Avi-Cola


Clubul Avi-Cola organizează diseară o petrecere retro, cu hituri ale anilor ’70-’80. Distracţia va începe de la ora 23.00, iar intrarea va costa 10 lei. Rezervări pot fi făcute doar până la ora 17.00 la numărul 0756 089.400.


Duminică
„Vieţaşii” la Teatru 74


Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi duminică de la ora 20.00 în Cetatea Medievală la spectacolul „Vieţaşii”, după romanul omonim al lui Eugen Istodor. Un bilet la spectacolul cu Ciprian Mistreanu în rol principal costă 15 lei.

Weekend
Distracţie la Zoo


În acest weekend, Grădina Zoologică din Târgu-Mureş îşi aşteaptă vizitatorii cu peste 500 de animale exotice, începând cu ora 10.00. Un bilet de intrare costă 5 lei pentru adulţi, în timp ce pentru copii intrarea costă 2 lei.




Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite