Târgu-Mureş:Cei mai tari mini-baschetbalişti din Europa se întrec la Sala Sporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sfârşit de săptămână la Târgu-Mureş va avea loc cea de-a doua ediţie a turneului internaţional de baschet pentru copii Junior Tigers Cup. Atât mâine, cât şi duminică, la Sala Sporturilor vor avea loc spectacole de baschet ai căror principali ”actori” vor fi copiii din România, Ungaria, Republica Moldova şi Serbia.

Scopul manifestării este acela de a încuraja practicarea baschetului în rândul copiilor mureşeni şi de a oferi antrenorilor posibilitatea de a verifica nivelul valoric al propriilor echipe. Bashet Club Mureş va fi prezent la Tigers Cup cu două echipe de juniori care vor încânta publicul prezent în tribune cu driblinguri şi coşuri spectaculoase.

Sperăm că va fi o sărbătoare pentru copiii noştri şi pentru mureşenii care iubesc acest sport. Baschetul are o tradiţie mare în oraşul nostru, iar la turneu vor participa echipe foarte bune din Europa. Îi aşteptăm în număr cât mai mare pe iubitorii baschetului la Sala Sporturilor”, a declarat George Trif, antrenor de copii în cadrul BC Mureş. Intrarea la Junior Tigrs Cup va fi liberă, astfel că organizatorii se aşteaptă la o afluenţă mare la toate meciurile.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite