Târgu-Mureş:Ce puteţi face în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul de Seară vă prezintă cele mai interesante noutăţi ale acestui sfârşit de săptămână. Vă puteţi petrece timpul liber la teatru sau la muzeu, cert e că veţi uita de stresul cotidian.

Astăzi
Campionatul de improvizaţie

Mureşenii pot participa direct la spectacolele de teatru, în cadrul „Campionatului de improvizaţie” din Sala Mică a Naţionalului mureşean, care va avea loc în această seară de la ora 19.00. Actorii vor urma instrucţionile celor prezenţi în sală.

Sâmbătă
Expo - Misterele naturii

Muzeul de Ştiinţele Naturii organizează mâine de la ora 9.00 şi până la ora14.00 o expoziţie în care mureşenilor le vor fi prezentate elemente inedite din mediul înconjurător. Un bilet de intrare costă 4 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii.

Duminică
„Hoţii” vin la Teatru 74

Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi la piesa „Hoţii”, de Conor McPherson, duminică seară, cu începere de la ora 19.00. Din distribuţia piesei de la Teatru 74 fac parte actorii Marius Turdeanu, Theo Marton şi Cătălin Mîndru. Biletele costă 15 lei.

Duminică
„Scufiţa roşie”, la Ariel

Teatrul Ariel din Târgu-Mureş va pune în scenă spectacolul de păpuşi „Scufiţa Roşie”, duminică începând cu ora 11.00. Vă puteţi astfel introduce copiii în lumea magică a teatrului. Un bilet la piesă costă 5 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii.



Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite