Târgu-Mureş:Ce pot face mureşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekendul acesta va fi unul plin cu evenimente menite să-i destindă pe mureşeni. Astăzi vor avea lor petreceri în cluburile din oraş şi piese de teatru, mâine, de 1 Mai, lumea se va distra la iarbă verde, iar duminică vor fi programate noi spectacole de teatru.

Astăzi
Muzică din filme


Filarmonica de Stat organizează diseară cu începere de la ora 19.00 un concert intitulat „Muzica din filme”. Dirijat de Shinya Ozaki, din Japonia, spectacolul va oferi publicului soundtrack-uri transpuse în muzică simfonică.

Astăzi
Spectacolul „Vieţaşii”


Actorii Teatrului 74 din Bastionul Măcelarilor vor pune în scenă piesa „Vieţaşii”, în această seară de la ora 22.00. Piesa e realizată după cartea „Vieţaşii de pe Rahova”, de Eugen Istodor. Un bilet la spectacol costă 20 de lei.

Astăzi
Spectacol la Teatrul Studio


Piesa de teatru „O familie îndoliată” va fi pusă în scenă la Teatrul Studio al Universităţii de Artă Teatrală din Târgu-Mureş de la ora 19.00. Despre spectacol se spune că este unul al vieţii, care aduce pe scenă înmormântarea şi nunta, într-o tragi-comedie aproape perfectă. Biletele costă 8 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru elevi şi studenţi. A.R.

Astăzi
Campionat de improvizaţie


Amatorii teatrului de improvizaţie vor avea parte de un „meci” pe cinste în această seară, în cadrul unei noi etape a Campionatului de Improvizaţie, de la ora 21.00, în Sala Mică a Teatrului Naţional. Campionatul de improvizaţie este prin definiţie un spectacol de divertisment pur, întotdeauna altfel. Biletele costă 15 lei. A.R.

Duminică
Hoţii la Teatru 74


Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi la spectacolul „Hoţii”, de Conor McPherson, care va fi pus în scenă la Teatru 74, duminică seară cu începere de la ora 19.00. Theo Marton şi Cătălin Mîndru interpretează rolurile principale.

Duminică
„Anonimul Veneţian”


Sala Mică a Naţionalului mureşean va fi gazda spectacolului „Anonimul Veneţian”, de Giuseppe Berto, de la ora 20.00. Dan Rădulesci şi Elena Purea Todoran vor interpreta rolurile principale în spectacolul realizat de Liviu Pancu.


Weekend
Mel Gibson revine la cinema Arta


Filmul „Edge of Darkness” („Scăpat de sub control” n.r.) va putea fi următir la cinema Arta începând de azi, la orele 16.30, 19.00 şi 21.30. Cu Mel Gibson în rolul principal, filmul este un thriller plasat la intersecţia dintre politică şi afacerile de mare anvergură. Biletele la cinema costă 8 lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite