Târgu-Mureş:Ce pot face mureşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o săptămână obositoare la servici sau la şcoală, mureşenii vor avea parte de un weekend plin cu evenimente care mai de care mai speciale, în teatrele din oraş sau în cluburi.

Astăzi
Show DJ Carlos în Avi-Cola


DJ Carlos va mixa în clubul Avi-Cola, de la ora 23.00, în cadrul petrecerii tematice din această seară. Biletele costă 10 lei şi vor putea fi cumpărate la intrarea în club. Rezervări pot fi făcute la numărul de telefon 0745 053.527.

Astăzi
Teatru de noapte la Naţional


Teatrul Naţional a pregătit în această seară o surpriză pentru amatorii spectacolelor Trupei Liviu Rebreanu. Astfel, cu începere de la ora 20.00, în Sala Mică vor fi puse în scenă piesele „Simply Marilyn” şi „Valsul Hazardului”.

Sâmbătă
Premieră la Teatru 74


Spectacolul „Însemnările unui nebun” va fi pus în scenă pentru prima oară mâine seară, de la ora 19.00, la Teatru 74 din Bastionul Măcelarilor. E o piesă în regia lui Bogdan Dragoi, despre oamenii acaparaţi de societatea de consum în care trăiesc. Un bilet costă 20 de lei, iar rezervări pot fi făcute pe site-ul www.teatru74.ro.


Sâmbătă
Conferinţele Cetăţii la T74


Teatru 74 va găzdui mâine o nouă ediţie a „Conferinţelor Cetăţii”, de la ora 17.00. Invitatul special va fi Constantin Chiriac, directorul Teatrului Naţional din Sibiu şi directorul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Sâmbătă
Conferinţele Cetăţii la T74


Teatru 74 va găzdui mâine o nouă ediţie a „Conferinţelor Cetăţii”, de la ora 17.00. Invitatul special va fi Constantin Chiriac, directorul Teatrului Naţional din Sibiu şi directorul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Chiriac va vorbi publicului despre magia poeziei şi prin intermediul volumului intitulat „Poezia ca spectacol”, a cărei lansare va avea loc în cadrul Conferinţei.


Duminică
„Krum” la Teatrul Naţional


Teatrul Naţional din Târgu-Mureş găzduieşte duminică de la ora 19.30, comedia “Krum”, de Hanoch Lenin. Pentru distribuţia acestei piese, regizorul a făcut o audiţie pentru actorii Naţionalului de până în 40 de ani, vârsta limită a personajelor. Preţul unui bilet de intrare la spectacol e de 15 lei.


Duminică
Concet în Jazz&Blues


Sântean Teodora va interpreta piese de jazz în clubul Jazz&Blues, începând cu ora 20.00. Ea va fi acompaniată de trupa formată din Szanto Lorand, la vioară şi chitară bas, Bodoki Halmen Zsolt, la chitară şi Lang Daniel, la tobe.



Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite