Târgu-Mureş:Ce pot face mureşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecere în Avi-Cola
Petrecere în Avi-Cola

Mureşenii vor avea parte de un sfârşit de săptămână plin. Muzică electronică, teatru şi expoziţii tematice vor face din weekend unul cu adevărat spectaculos!

Astăzi
Show Dan Ene în Avi-Cola


DJ Dan Ene va mixa în clubul Avi-Cola, de la ora 23.00. Ene a mixat la festivalul Creamfields, din vara lui 2008. Biletele costă 10 lei şi vor putea fi cumpărate la intrarea în club. Rezervări pot fi făcute la 0745 053.527.

Astăzi
Poezie ero...tică


Sala Mică a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş va fi gazda unui spectacol inedit de muzică şi poezie erotică, începând cu ora 21.00. Alexandru Pavel va recita versuri interzise minorilor sub 16 ani. Un bilet costă 10 lei.

Weekend
Expoziţie pascală


Muzeul de Etnografie organizează o expoziţie dedicată Paştelui, cu ouă încondeiate sau vopsite şi icoane pe sticlă. Intrarea costă 4 lei pentru adulţi şi 1 leu pentru copii. Expoziţia va fi deschisă între 9.00 şi 14.00.

Duminică
Tony şi Dora


Teatru 74 din Cetatea Medievală va pune în scenă spectacolul „Tony şi Dora”, începând cu ora 19.00. Piesa prezintă o întâmplare, un el şi o ea, o poveste de dragoste care ar fi putut fi... frumoasă. Un bilet costă 15 lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite