Târgu-Mureş:Ce pot face mureşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sunteţi aşteptaţi la teatru
Sunteţi aşteptaţi la teatru

Mureşenii vor avea parte de un weekend plin cu activităţi menite să-i relaxeze. Ca de obicei, spectacolele de teatru vor reprezenta principala atracţie a sfârşitului de săptămână.

Astăzi
Campionatul de improvizaţie


Mureşenii pot crea pur şi simplu spectacolele de teatru, în cadrul „Campionatului de improvizaţie” din Sala Mică a Naţionalului mureşean. Acesta va avea loc diseară, de la ora 19.00. Actorii vor urma instrucţionile spectatorilor.

Sâmbătă
Expoziţie inedită


Muzeul de Ştiinţele Naturii organizează mâine de la ora 9.00 şi până la ora14.00 o expoziţie în care mureşenilor le vor fi prezentate elemente inedite din mediul înconjurător. Un bilet de intrare costă 4 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii.

Duminică
Crăiasa zăpezii


Spectacolul de păpuşi „Crăiasa zăpezii” va fi pus în scenă duminică dimineaţa de la ora 11.00 la Teatrul Ariel. Piesa este dedicată copiilor de etnie maghiară din ciclul primar al şcolilor mureşene. Un bilet la spectacol costă 4 lei.

Duminică
Anonimul veneţian


Sala Mică de spectacole a Teatrului Naţional va fi gazda piesei „Anonimul veneţian”, începând cu ora 20.00. Spectacolul realizat după opera italianului Giuseppe Berto îi are în distribuţie pe Dan Rădulescu şi Elena Purea Todoran.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite