Târgu-Mureş:Cărţi la promoţie, în Club Office şi la Biblioteca Judeţeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cărţi la promoţie
Cărţi la promoţie

Mureşenii pot descoperi noi volume şi autori în cadrul unui parteneriat inedit între Biblioteca Judeţeană şi Club Office. În plus, până pe 2 aprilie, puteţi achiziţiona cărţi la preţuri speciale, la standul special amenajat la parterul Bibliotecii Judeţene.

Biblioteca Judeţeană Mureş iniţiază campania “Cartea mai aproape de cititor”, marţi de la ora 19.00, când îi invită pe mureşeni în Club Office la o prezentare a cărţii “Bloguri, facebook şi politică”. Cartea are trei autori (Tudor Sălcudeanu, Paul Aparaschivei şi Florenţa Toader n.r.) şi analizează noua libertate a tinerilor, care nu mai au nevoie de cunoştinţe sofisticate şi echipe de IT pentru a putea fi creatori de conţinut online şi cum noţiunile de divertisment, învăţare, socializare, spaţiu public şi spaţiu privat primesc alte dimensiuni.

Bulina galbenă vine cu reduceri

Până pe 3 aprilie mureşenii interesaţi de cărţi pot achiziţiona volume de la standul cu vânzare amplasat la parterul Bibliotecii Judeţene Mureş  dar şi de la standul care va fi amenajat în Club Office. Cu această ocazie, puteţi să profitaţi de preţurile foarte mici pe care editura le oferă în cadrul campaniei “Cartea mai aproape de cititor”. Urmărind promoţia “Caută bulina galbenă” puteţi cumpăra cărţi cu o reducere de până la 70% sau chiar cărţi la 3, 5 sau 10 lei.

Întâlnire cu scriitori

Marţi, dar de la ora 17.00, va fi organizată o întâlnire cu scriitori ai cărţilor incluse în campanie în sala de lectură documentară, de la etajul 3 al Bibliotecii Judeţene Mureş. Veţi avea ocazia să cunoaşteţi două dintre tinerele autoare, pe Oana Stoica Mujea, autoare de romane poliţiste şi pe Stela Popa, o tânără jurnalistă din Republica Moldova, al cărui roman de debut, cartea “100 de zile”, vorbeşte despre evenimentele din aprilie 2009, petrecute în Republica Moldova. Editorul şi autorul Bogdan Hrib va prezenta de asemenea cărţile sale: “Filiera grecească”, “Blestemul manuscrisului” şi un roman cu piraţi, a cărui acţiune se petrece în Somalia zilelor noastre. Alături de autori, invitat la eveniment este sociologul Dan Dungaciu, specialist în problema aspectelor geopolitice ale relaţiilor româno-moldovene.

 
Schimb de cărţi în Office

Clubul mureşean Office este duminica un veritabil târg de carte. Schimbul de cărţi se face în prima şi a treia săptămână a fiecărei luni. „Iniţiatori sunt oameni tineri din Târgu-Mureş, care iubesc cărţile, dar şi pe cei ce încă obişnuiesc să citească”, a mărturisit Cornel Brişcaru, administratorul clubului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite