Târgu-Mureş: Campionat Naţional de karate la Sala Sporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Sporturilor din Târgu-Mureş va găzdui sâmbătă, 12 martie, de la ora 12.00, Campionatele Naţionale de Karate Kyokushin, manifestare organizată de Clubul Sportiv Tiger Budo Târgu-Mureş.

Concursul de arte marţiale este rezervat seniorilor, sportivilor de peste 19 ani, juniorilor 1, tinerilor de 15-16 ani şi juniorilor 3 competitorii în vârstă de 11-12 ani. La această competiţie vor fi prezenţi membri ai cluburilor afiliate cu Federaţia Română de Karate Kyokushin, iar taxa de participare este de 10 lei/persoană.

Potrivit Zi de Zi, probele de concurs sunt următoarele: Seniori categoria A de la kyu 6 în sus, Kata masculin şi feminin conform grilei de concurs, Kumite knock-down open de greutate conform grilei de concurs, Seniori categoria B numai kyu 10-7, Kata masculin şi feminin conform grilei de concurs, Kumite knock-down pe categorii de greutate conform grilei de concurs, Juniori 1, Juniori 3, Kata masculin şi feminin conform grilei de concurs, Kumite knock-down open de greutate conform grilei de concurs.

Festivitatea de premiere va avea loc la ora 18.30.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite