Târgu-Mureş:„Călătorie la Buenos Aires” în cadrul festivalului Unidrama 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul de teatru Unidrama organizat de Teatru 74 se încheie în acest sfârşit de săptămână, dar până atunci oferă mureşenilor iubitori de teatru o sumedenie de spectacole şi evenimente interesante.

Sâmbătă de la ora ora 17.00 va fi pus în scenă spectacolul “Călătorie la Buenos Aires”, de Amanita Muskaria, spectacol lectură cu Oana Hodade, iar de la ora 19.00, “G.O.D.” un spectacol de Marcel Ţop, după texte de Eric Bogosian, cu Toma Dănilă şi participarea video a lui Marius Bodochi. Scenografia poartă semnătura lui Anca Cernea, iar piesa e o producţie a Teatrului LUNI de la Green Hours.

Duminică, în ultima zi a festivalului, este programat de la ora 17.00 spectacolul „Eşti pe cale de dispariţie”, după texte de Florin Piersic Jr., spectacol de lectură cu Serenela Mureşan în prim plan. De la ora 19.00 urmează “Capete Înfierbântate. 13-15 iunie 1990”, de Mihaela Michailov, în regia lui David Schwartz, cu Alex Potocean. Scenografia îi aparţine lui Adrian Cristea, iar producţia lui David Schwartz, de la Centrul de Introspecţie Vizuală şi tangaProject. Festivalul se va încheia de la ora 21.30 cu un concert al mureşenilor de la AndărCavăr Bend. Biletele la Unidrama pot fi achiziţionate de la Teatru 74, preţul fiind de 10 lei. Rezervările la spectacole pot fi făcute online pe www.teatru74.ro.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite