Târgu-Mureş: Brazi de Crăciun, confiscaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au confiscat 247 de brazi foto Arhivă
Poliţiştii au confiscat 247 de brazi foto Arhivă

Lucrătorii Postului de Poliţie Răstoliţa au oprit aseară în trafic doi şoferi care transportau brazi nemarcaţi şi fără acte de provenienţă. Brazii au fost confiscaţi.


Un bărbat de 24 de ani din Reghin, aflat la volanul unei autoutilitare  a fost oprit aseară pentru un control de lucrătorii Postului de Poliţie Răstoliţa. Aceştia au descoperit că bărbatul transporta 111 pomi de Crăciun fără a fi marcaţi cu sigiliul crotaliu şi fără a avea acte de provenienţă.

O altă autoutilitară furgon, condusă de către un bărbat de 37 ani din comuna Beica de Jos, judeţul Mureş, a fost oprită de aceeaşi poliţişti, de data aceasta cu o încărcătură de 136 pomi de Crăciun, la fel fără a fi marcaţi cu sigiliul crotaliu şi fără să aibă acte de provenienţă.

"Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă de 4.000 lei, iar cei 247 pomi de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi în custodie Ocolului Silvic  Răstoliţa,  judeţul Mureş. Valoarea totală  a pomilor de Crăciun confiscaţi este de aproximativ 6.000 lei", a precizat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite