Târgu-Mureş: Bilete nemajorate şi trupe noi la Festivalul „Peninsula”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii festivalului au decis să nu maijoreze preţul biletelor, chiar dacă TVA-ul s-a mărit cu cinci procente.

Organizatorii celei de-a VIII-a ediţii a Festivalului „Peninsula” aduc două veşti bune pentru iubitorii de muzică şi distracţie. Astfel, chiar dacă TVA-ul s-a majorat, preţul abonamentelor şi biletelor pentru festival rămâne cel stabilit iniţial.

De asemenea, la festival şi-au anunţat prezenţa două trupe noi, cum ar fi N.O.H.A. (Noise of Human Heart), cunoscută mai ales datorită piesei „Tu Cafe”, care s-a clasat pe primele locuri în topurile de specialitate, dar şi Tündérground, care va încheia în ritm de jazz cu influenţa rock sau house concertele din zona Party Tent.

Locaţii alternative pentru bilete

Festivalul Peninsula se va desfăzura anul acesta în perioada 26-29 august, iar preţurile pentru abonamente sau bilete, diferă în funcţie de perioada de achiziţie. Abonamentul valabil pentru toate cele patru zile de festival costă 199 de lei, dacă e achiziţionat până în 25 august, iar la faţa locului costă 240 de lei. Biletele valabile o zi costă 80 de lei până în 25 august şi 100 de lei la faţa locului.

Potrivit organizatorilor, cei care îşi achiziţionează abonamentul valabil pe toată durata festivalului, au acces nelimitat la Complexul de Argrement „Weekend”. Abonamentele şi biletele se pot achiziţiona din reţeaua Eventim, dar şi online pe www.eventim.ro. Mureşenii îşi pot achiziţiona biletele şi din locaţiile alternative de vânzare, deschise la Zanza Garden, Zanza Cafe, Radio Gaga, Traffic House, Clubul Jazz&Blues, cafeneaua G Point, şi Cafe Tutun.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite