Târgu-Mureş:Bere Gratis concertează în Dublin Irish Pub

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miţă de la Bere Gratis
Miţă de la Bere Gratis

Localul mureşean împlineşte 3 aani, ocazie cu care va curge multă bere... gratis. Cele mai tari hituri ale formaţiei bucureştene vor răsuna în boxele Dublinului în această seară.

Localul Dublin Irish Pub împlineşte astăzi 3 ani de la deshidere, astfel că mureşenilor care au petrecut clipe de neuitat şi nopţi alături de prieteni vor avea parte de un concert live al trupei Bere Gratis, începând cu ora 21.00. Berea va curge necontenit, iar muzica celor de la Bere Gratis e ideală pentru o aniversare cum se cuvine. Formaţia Bere Gratis a fost înfiinţată în 1998 de Mihai „Miţă” Georgescu (voce n.r.), Robert Anghelescu (clape n.r.) şi Marius Dobre (chitară n.r.), trei băieţi ce cântau la acea vreme în formaţia „Ghost”. Împreună cu Mihai „Magga” Suciu (tobe n.r.) şi Marius Mirea (bass n.r.) au pus bazele unei noi formaţii pe care au numit-o Bere Gratis la sugestia unui bun prieten, Alexandru Catona. Data simbolică de naştere a formaţiei este 20 septembrie 1998, iar în prezent, băieţii se pregătesc de lansarea unui nou produs discografic, intitulat „O colecţie” (programat pentru lansare în această lună n.r.), care va conţine piese noi, dar şi hituri consacrate.

Cele mai cunoscute piese ale acestora sunt „Ce mişto”, „Vino mai aproape”, „Eu nu am să te las”, La tine aş vrea să vin” sau mai recentul „Pas în doi”. Toate acestea şi multe altele, vor putea fi ascultate diseară în localul de pe strada Mihai Viteazul nr. 31.

Biletele la eveniment costă 25 de lei, iar organizatorii promit o sumedenie de promoţii cu totul speciale, tipice unei zile de sărbătoare. Rezervări de bilete sau de mese pot fi făcute la numărul de telefon 0265 211.200 sau pe site-ul localului mureşean, www.dublinpubms.ro.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite