Târgu-Mureş: Bătută pentru bani în faţa copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 28 de ani din Târgu-Mureş a ajuns aseară la spital, după ce a fost bătută cu un ciocan de două femei şi un bărbat, cărora le datora bani. Întreaga scenă a fost văzută de copiii minori ai femeii.

Clipe de coşmar aseară în casa unei femei din Târgu-Mureş când peste ea au năvălit două femei şi un bărbat, cărora victima le datora 200 de euro. Cei trei au pretins însă ca victima să le plătească o sumă de şase ori mai mare, lucru pe care aceasta nu l-a vrut. Atunci cele trei au început să-şi bată victima cu ciocanul.
 
UPDATE ora 10.30

 Ana Hanczi împrumutase acum câteva luni de la cei trei suma de 200 de euro şi pentru că nu i-a returnat la timp, aceştia s-au răzbunat cumplit. Aseară  cei trei au intrat în casa femeii, i-au cerut de şase ori mai mulţi bani decât suma împrumutată iniţial, dar când au văzut că nu primesc nimic, au început s-o lovească în cap cu un ciocan.

„Vroiau să le dau banii, cam 1200 de euro, dar n-am avut de unde. Banii i-am împrumutat acum câteva luni pentru că nu aveam de mâncare”, spune femeia.

Copiii, martori la scena de groază

Cumplita scenă s-a produs chiar în faţa celor doi copii minori ai victimei, care au asistat neputincioşi la chinurile prin care trecea mama lor. Când a văzut că mama ei zace într-o baltă de sânge, fetiţa acesteia a fugit la vecini după ajutor. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, cu multiple contuzii la cap şi membre. Medicii spun însă că starea sa este stabilă.

Agresorii nu recunosc fapta

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz. „I-am identificat pe cei trei agresori, care sunt vecini cu victima. Aceştia nu recunosc că i-ar fi împrumutat bani femeii şi nici că ar fi lovit-o. Momentan sunt cercetaţi pentru infracţiunea de violare de domiciliu, iar în funcţie de raportul medicului legist urmează să stabilim încadrarea juridică a faptei comise de aceştia. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de lovire sau vătămare corporală se vor alege cu dosar penal”, a precizat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Cazurile de violenţă, în creştere

Poliţiştii mureşeni au intervenit anul trecut în 2.507 de infracţiuni contra vieţii şi integrităţii corporale. Potrivit acestora infracţiunile de omor, tentativă de omor şi viol au crescut faţă de anii precedenţi. De asemenea, un procent de 27,58% din faptele de mare violenţă s-au comis în familie, iar în 31% din cazuri autorul a folosit arme albe.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite