Târgu-Mureş:Bătălii cu mişcări de dans la Casa de Cultură Mihai Eminescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii care iubesc spectacolele de dans vor avea parte mâine începând cu ora 16.00 de prima ediţie a campionatului internaţional de breakdance şi freestyle, „B Boys Battle - Get Down”.

Competiţia se va desfăşura în sala de spectacole a Casei de Cultură Mihai Eminescu din Târgu-Mureş şi va cuprinde întreceri de dans urban pe echipe formate din câte cinci membri. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Târgu-Mureş, împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, cu sprijinul Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

În cadrul concursului vor avea loc demonstraţii de powemoves, footwork şi open cyphers, iar cei mai buni dansatori vor fi premiaţi de organizatori în funcţie de verdictul juriului (format din specialişti de dans urban n.r.). Amfitrionul evenimentului va fi MC K2nEL, iar de linia melodică va fi responsabil DJ Raffu. Intrarea la „Get Down” va fi gratuită, astfel că la Casa de Cultură sunt aşteptaţi cât mai mulţi mureşeni, indiferent de vârstă, care vor să se delecteze cu mişcările de dans ale concurenţilor. Distracţia se va muta apoi la Zanza Terrace, de pe malul Mureşului, unde va avea loc o petrecere cu DJ Shiver. Biletul de intrare la Zanza va fi de 5 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite