Târgu-Mureş:Băncile oferă consultanţă gratuită la Mureş Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De azi şi până duminică, etajul doi al Mall-ului va găzdui „Salonul Financiar Bancar şi de Investiţii”. Mureşenii vor putea afla direct de la sursă care sunt implicaţiile unui credit bancar şi vor putea studia ofertele instituţiilor.

Camera de Comerţ şi Industrie Mureş organizează „Salonul Financiar Bancar şi de Investiţii”, eveniment care va avea loc de azi şi până duminică la etajul doi al complexului comercial Mureş Mall. Evenimentul, aflat la cea de-a patra ediţie, este un bun prilej pentru mureşenii care doresc să fie informaţi în legătură cu creditele bancare actuale şi totodată oferă posibilitatea tuturor celor interesaţi să găsească oferte imobiliare, turistice sau auto. „Am ales să uşurăm misiunea celor care doresc să îşi cumpere o casă, o maşină sau pur şi simplu doresc să îşi petreacă un concediu de vis, prin faptul că la Salon vor participa nu doar băncile, deci instituţiile care oferă credite, ci şi agenţiile imobiliare, turistice sau dealerii auto. Am considerat că nu ar fi fost în beneficiul cetăţenilor dacă ne-am fi axat pe o manifestare sterilă, de aceea le oferim acestora toate mijloacele de informare la un loc”, ne-a declarat Otilia Surdea, de la CCI Mureş, organizator al evenimentului. Mall-ul a fost preferat pentru organizarea Salonului deoarece fluxul de oameni este continuu şi ridicat, ceea ce va asigura o bună implicare a publicului în cadrul evenimentului.

Toate băncile vor fi prezente

Fiind o perioadă în care creditele bancare reprezintă unica soluţie viabilă pentru mureşenii care doresc să-şi îndeplinească visul prin achiziţionarea unei maşini noi, sau a unei locuinţe, Salonul va oferi tuturor celor prezenţi să verifice condiţiile de eligibilitate pentru obţinerea unui credit de la cele mai importante instituţii bancare din oraş. „Mureşenii pot trece de la un stand la altul şi vor găsi cele mai convenabile criterii de eligibilitate pentru obţinerea unui credit bancar. Practic, ei au totul pe tavă şi chiar dacă evenimentul este unul de informare, pot semna documentele chiar la Mall”, a completat Otilia Surdea. În ceea ce priveşte ofertele turistice, societăţile mureşene Aluniş şi Balneoclimaterica Sovata vor veni cu oferte pentru petrecerea sărbătorilor pascale. Mureşenii îşi vor putea rezerva camere la hotel, vor afla informaţii cu privire la tratamentele ce se fac în staţiunea mureşeană. În plus, costurile vor fi promoţionale, având în vedere că până la Paşte mai sunt 3 saptămâni.

Salonul e gratuit publicului

La „Salonul financiar bancar” sunt aşteptaţi peste 5.000 de vizitatori, intrarea fiind liberă. Evenimentul va fi deschis publicului până duminică inclusiv, între orele 10.00 şi 22.00. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul CCI Mureş, la numărul 0265 269.218 sau adresa de e-mail: expo@cciams.ro

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite