Târgu-Mureş: Atacatorii de la BRD nu au legătură cu furtul de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii mureşeni sunt în continuare în alertă pentru a da de urma celor trei indivizi care au atacat, miercuri seara, o agenţia bancară din cartierul Dâmbu Pietros.  Anchetatorii au reuşit să stabilească faptul că cei trei nu au nicio legătură cu atacul asupra celor doi copii cărora le-au fost furaţi 400 de lei.

Cu puţin înainte de jaf, doi băieţi în vârstă de zece ani au fost acostaţi de un individ care i-a ameninţat şi le-a furat banii cu care mergeau să plătească nişte facturi.

Incidentul s-a petrecut în faţa poştei de lângă agenţia BRD, iar unul dintre copii a declarat că ar fi văzut un pistol sub haina atacatorului.
Deşi poliţiştii sunt convinşi că tâlharul copiilor nu are nicio legtură cu jaful eşuat de la bancă, nu au reuşit încă să îl prindă pe faptaş. Spun însă că hoţul este recidivist şi sunt pe urmele lui.

Ancheta de la BRD continuă

Ancheta în cazul atacului de la bancă este în plină desfăşurare. Se analizează probele prelevate, se face expertiza balistică şi se iau declaraţii. Poliţiştii au format şi un cerc de suspecţi. În continuare tot oraşul este împânzit de filtre de poliţişti şi jandarmi, iar cercetările s-au extins şi în cartierele învecinate celui în care s-a produs atacul.

Paznicul agenţiei, Baj Dezso, este în afara oricărui pericol. Nu a rămas internat în spital după lovitura de le cap, însă nici nu se poate întoarce deocamdată la serviciu.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite