Târgu-Mureş: Asociaţiile de proprietari vor bani europeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Alianţei Asociaţiilor de Proprietari din Târgu-Mureş a depus un proiect la ADR Centru, pentru care doreşte să acceseze fonduri europene nerambursabile.

Proiectul vizează amenajarea unor sedii noi pentru asociaţiile de proprietari, reamenajarea unor parcuri şi terenuri de joacă. „Sunt o serie de asociaţii de proprietari, care îşi au sediul în uscătoriile unor blocuri. Dorim să amenajăm spaţii noi pentru aceste asociaţii. De asemenea, ne-am propus amenajarea unor parcuri şi terenuri de joacă pentru copii. În acest sens va trebui să conlucrăm, desigur, cu reprezentanţii Consiliului Local, să stabilim priorităţile şi să intervenim acolo unde este necesar”, a declarat preşedintele Federaţiei Alianţei Asociaţiilor de Proprietari din Târgu-Mureş, Ştefan Budai.

Dezinteres din partea unor preşedinţi de asociaţii de proprietari

Deşi există fonduri suficiente, Târgu-Mureş-ul nu a accesat încă bani europeni pentru asociaţiile de proprietari. „Trebuie să realizăm, odată şi odată, că avem posibilităţi mari de a atrage fonduri europene. Din păcate, majoritatea preşedinţilor asociaţiilor de proprietari nu fac nimic în acest sens. La acest proiect am lucrat doar trei persoane şi am cerut ajutorul unei firme de specialitate în atragerea fondurilor europene. Proiectul a fost depus la Alba Iulia, urmând să fie analizat la Bucureşti. Avem speranţa că vom obţine bani europeni nerambursabili. Oricum, trebuie să realizăm că este în interesul nostru să atragem fondurile europene. Am arătat proiectul nostru consilierului Peti András, care s-a bucurat de iniţiativa noastră”, a adăugat Ştefan Budai.

Preşedintele Federaţiei Alianţei Asociaţiilor de Proprietari din Târgu-Mureş spune că pe viitor doreşte o colaborare strânsă cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari din Sighişoara, Reghin, Luduş sau Iernut în vederea trasării unor obiective comune şi pentru atragerea fondurilor europene pentru asociaţiile de proprietari din judeţul Mureş.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite