Târgu-Mureş: Angajaţii Serviciului de Ambulanţă, la un pas de proteste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă nu primesc restanţele salariale, angajaţii Serviciului de Ambulanţă se gândesc la măsuri de protest
Dacă nu primesc restanţele salariale, angajaţii Serviciului de Ambulanţă se gândesc la măsuri de protest

Răbdarea celor aproximativ 400 de angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mureş e pusă la grea încercare în aceste zile, după ce promisiunile că îşi vor primi restanţa de 25% din salariul pe luna februarie nu au fost onorate.

Angajaţii primiseră pe luna februarie doar 75% din salariu, având asigurări că până în 25 martie vor primi şi restul de bani. „Răbdarea noastră are o limită. Am înţeles că au fost sărbători, iar azi e Ziua Sănătăţii. Noi dăm dovadă de înţelegere şi aşteptăm, dar totul are o limită. Am primit promisiuni că banii se vor da săptămâna aceasta, pentru că s-a depus decontul la CJAS. Sperăm să se întâmple acest lucru, pentru că oamenii sunt agitaţi, au rate de plătit şi au nevoie de bani, mai ales că au muncit pentru ei”, spune Mihai Ciobanu, liderul sindical al Federaţiei Naţionale Sindicale „Ambulanţa” Mureş. 

Potrivit acestuia, situaţia s-a repetat şi anul trecut, iar în noiembrie angajaţii au demarat acţiuni de protest. „Sperăm să nu fie cazul să repetăm acest lucru şi acum şi că situaţia se va rezolva cât mai repede”, a precizat liderul de sindicat. Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mureş are 327 de angajaţi, dintre care 313 personal operativ, iar numărul solicitărilor depăşeşte 200 de apeluri pe zi.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite