Târgu-Mureş:Angajări masive la Târgul de Cariere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizat la Teatrul Naţional, Târgul de Cariere reprezintă manifestarea care poate reprezenta ieşirea din criză pentru mureşenii rămaşi fără un loc de muncă. 850 de joburi sunt puse la bătaie de aproximativ 50 de societăţi participante la cel mai important eveniment de acest gen organizat la Târgu-Mureş în acest început de an.

Târgul de Cariere a ajuns, în sfârşit, şi în Târgu-Mureş, astfel că localnicii au avut ocazia să îşi găsească un loc de muncă, în plină criză a pieţei muncii. Şi au avut de unde să aleagă, deoarece angajatorii, 47 la număr, au pus la bătaie un total de 850 de joburi în diverse domenii: alimentaţie, asigurări, industria hotelieră sau comerţ.

În jur de 500 de oameni de toate vârstele au luat cu asalt Teatrul Naţional încă de la ora deschiderii Târgului în speranţa găsirii un servici nou. „Am depus şapte CV-uri, toate la firme din domenii diferite de activitate. Mi-am încercat norocul, ca să zic aşa. Am terminat facultatea anul trecut şi am fost plecat din ţară câteva luni, iar acum vreau să încep să lucrez, ca să-mi plătesc studiile de master. Nu am experienţă, aş fi dispus să lucrez oriunde, atât timp cât îmi pot plăti studiile. E mai ieftină şcoala aici, aşa că prefer să o fac în ţară. Apoi, probabil voi pleca, dacă nu găsesc ceva care să-mi aducă un câştig bun”, spune Ionuţ Chirvase, 22 de ani.

Angajatorii prezenţi la eveniment s-au declarat încântaţi de numărul mare de solicitări primite pentru angajare şi de interesul arătat de mureşeni ofertelor prezentate de firmele înscrise la Târgul de Cariere. „Căutăm un consilier de vânzări pe Târgu-Mureş, al cărui rol va fi să promoveze produsele şi imaginea companiei noastre şi să realizeze obiectivul de vânzare a produselor de asigurare de viaţă. Am primit câteva CV-uri, le vom analiza pe toate şi vom găsi omul potrivit pentru ocuparea postului”, ne-a declarat Roxana Indre, HR Specialist în cadrul companiei Aegon. Târgul de Cariere va fi deschis publicului şi mâine, între orele 10.00 şi 16.00. Accesul publicului este gratuit, iar persoanele care vor trece pragul Teatrului Naţional vor completa un formular înainte să înceapă „saga” pentru gărirea unui nou loc de muncă.

Ce joburi puteţi găsi la Târg

La Metro, se caută trei lucrători comerciali, un şef de raion şi un angajat responsabil cu clienţii, în timp ce la Imatex, companie specializată pe producţia de piese şi ansamble metalice din fontă, oţel şi materiale neferoase, sunt căutaţi lăcătuşi, strungari,  frezori şi operatori de maşini, în total 14 posturi. Procardia încearcă să-şi găsească doi programatori şi patru agenţi de vânzări. Toate posturile puse la bătaie sunt full time.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite