Târgu-Mureş:Andra Magheran este noua Miss Princess of the World România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgumureşeanca în vârstă de 20 de ani a câştigat aseară finala naţională a concursului de frumuseţe Miss Princess of the World.

Deşi a avut o concurenţă acerbă, celelalte 10 fete participante fiind foarte frumoase, juriul a apreciat prezenţa de spirit şi atitudinea tinerei, care va reprezenta astfel România la finala internaţională a concursului de Miss, ce va avea loc la Praga. Celelalte câştigătoare au fost Adela Bocskor, de 22 de ani, care a obţinut a premiului de Miss Popularitate și s-a clasat pe locul secund în final, in timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Emanuela Veşe, de 22 de ani.

Evenimentul de la Teatrul de Vară a fost prezentat de Răzvan şi Daniela Crudu, de la matinalul Antenei 1, care au glumit atât cu publicul (peste 2.000 de spectatori prezenţi n.r.), cât şi cu fetele, pe toată durata concursului. Andra a câştigat, între altele, un cantonament de două săptămâni pe o croazieră de lux din Tunisia, unde va fi pregătită de specialişti în modelling pentru participarea la marea finală din octombrie.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite