Târgu-Mureş: Administraţia Bazinală de Apă se alătură proiectului „Let’s do it Romania“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până acum, la acţiunile de ecologizare s-au înscris peste 700 de voluntari, angajaţi ai ABA, dar şi colaboratori (ONG-uri, unităţi şcolare, autorităţi publice locale etc.).

Administraţia Bazinală de Apă Mureş se alătură Asociaţiei EcoAssist, în proiectul cunoscut sub denumirea „Let’s do it Romania“, urmând să întreprindă acţiuni de curăţare a cursurilor apelor, respectiv a zonelor de acumulare a apelor din judeţul Mureş.

Şi-au exprimat dorinţa de a participa la această acţiune multe persoane şi trebuie să le mulţumim pentru acest lucru. De asemenea, îi solicit pe cei care încă nu au făcut-o să vină şi să participe la această acţiune. Este un proiect deocamdată în stadiu incipient şi spun acest lucru, pentru că avem foarte mult de curăţat în România“, a declarat directorul Administraţiei Bazinale de Apă Mureş, Teodor Giurgea.

Sacii cu deşeuri vor fi colectaţi în centre prestabilite, respectiv aproape de drumurile de acces, urmând a fi transportaţi de către operatorii de salubritate şi primăriile de pe raza localităţilor igienizate. Acolo unde este posibil, deşeurile vor fi colectate selectiv în saci inscripţionaţi cu tipul de deşeu colectat, urmând a fi transportaţi la centrele de colectare zonale.

Acţiunea de igienizare a întregului judeţ, din 25 septembrie, va începe, în toate locaţiile, la ora 9.00.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite