Târgu-Mureş: UPDATE Accident grav pe şoseaua de centură a oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această seară pe şoseaua de centură a oraşului. Două victime au rămas încarcerate.

Pompierii au interervenit în această seară pentru a descarcera două victime rămase prinse într-un autovehicul implicat într-un grav accident rutier. Vom reveni cu detalii.

Update

În accident au fost implicate un autoturism Opel Corsa şi o Dacia Logan. Opelul, condus de o şoferiţă s-a ciocnit cu Loganul, în care se afla o familie cu doi copii în vârstă de nouă, respectiv un an. Cei doi soţi au rămas încarceraţi între fiarele maşinii.

"Am fost solicitati in jurul orei 18:00 pentru descarcerarea a doua persoane dintr-un autoturism Dacia Logan, sot si sotie. Restul victimelor au fost transportate la spital"
, au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mures.

Şoferiţa s-a ales cu rani usoare, iar cei doi soţi şi copiii lor  a fost transportata la SMURD Mures, unde se afla sub supravegherea medicilor.

Update II

Starea copilului de un an, victima a accidentului rutier din această seară este gravă. Potrivit medicilor SMURD micuţul a suferit un traumatism cranio-cerebral. De asemenea, mama copilului a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, iar tatăl lor s-a ales cu numeroase fracturi costale. Băiatul de nouă ani a scăpat cu răni uşoare.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite