Târgu-Mureş:Abţibildurile cu Peninsula se lasă cu premii zilnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă veţi putea obţine premii din partea Peninsulei dacă veţi avea un abţibild lipit pe maşină. Premiile zilnice constau în tricouri cu sigla celui mai mare festival în aer liber din Transilvania şi bilete pentru o zi la eveniment.

Festivalul Peninsula este cel mai important eveniment în aer liber organizat anual în Transilvania, iar promovarea evenimentului este realizată chiar şi de localnicii Târgu-Mureşului, viitor oraş-festival. Până în data de 13 august, pe străzile Târgu-Mureşului va circula echipa Peninsula Vekker Verda care va premia locuitorii, mai precis pe aceia dintre ei care îşi vor lipi pe maşină abţibildul Peninsula.

Organizatorii au decis să îi răsplătească în acest mod pe şoferii care îşi decorează maşinile în spiritul festivalului. Astfel, tinerii care formează echipa Peninsula Vekker Verda (în traducere din limba maghiară, „maşină frumoasă” n.r.) vor căuta maşini cu abţibild în fiecare zi între orele 8.00 şi 9.00, iar cei care vor fi “depistaţi” vor primi unul din cele doua tricouri Peninsula scoase zilnic la concurs sau un bilet de o zi la cel mai mare festival din România. La final de săptămână, prin tragere la sorţi, participanţii vor putea câştiga un abonament valabil timp de patru zile la festival. Abţibildurile Peninsula le găsiţi pe teritoriul Complexului Weekend, lângă care se va desfăşura festivalul, între 26 şi 29 august.

În plus, dacă echipa Vekker Verda nu vă descoperă pe străzi, aveţi posibilitatea de a câştiga patru abonamente la festival şi patru bilete pentru o zi trimiţând o poză cu abţibildul Peninsula lipit pe maşina dumneavoastră pe site-ul cbx.ro, mai precis la http://www.cbx.ro/peninsula-2010.html .

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite