Târgu-Mureş: Above&Beyond, Noisia și SubFocus vor urca pe scena Peninsulei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a opta ediţie a Festivalului Peninsula va avea loc în perioada 26 - 29 august, pe malul Mureşului. Oferta muzicală a celui mai mare festival de muzică din Transilvania s-a îmbogăţit cu doi artişti olandezi, unul argentinian şi doi britanici.

Festivalul Peninsula va fi organizat şi în acest an pe malul Mureşului, între 26 și 29 august, o lună mai târziu decât eram obişnuiţi. Organizatorii au pregătit un line-up de excepție pentru ediția a opta a celui mai mare eveniment muzical în aer liber organizat anual în Transilvania. Pe lângă deja-anunțatele prezențe ale celor de la Korn, Tricky, The Rasmus, Europe, Ska-P şi Babylon Circus, cei de la Sziget Management (care organizează și festivalul Sziget, din Ungaria n.r.) au îmbogățit oferta muzicală pentru Peninsula 2010 cu nume noi și tari din muzica electronică.

”Trance around the world”

Londonezii de la Above&Beyond, o legendă vie pe plan mondial a muzicii de club, vor face show la Peninsula cu stilul lor intitulat ”uplifting trance”. Jonathan „Jono” Grant, Tony McGuinness şi Paavo Siljamäki crează muzică inclusiv pentru decolări de nave spațiale, iar piesele lor sunt mixate de DJ-i precum Tiësto, Armin van Buuren, Ferry Corsten, ATB sau chiar Paul van Dyk. Trio-ul e faimos și pentru mixurile intitulate ”Trance around the world”, ce pot fi ascultate gratuit, online, de fanii genului.

Oaspeți din Olanda și Argentina

Din Olanda, Fedde Le Grand a ajuns să fie cunoscut deoarece mixează în cele mai mari cluburi din lume, însufleţeşte petrecerile și produce ritmurile cele mai animate. El este favoritul publicului datorită hitului ”Put Your Hands Up For Detroit”. Piesa va răsuna anul acesta la Freedom Music Arena. Tot din Țara Lalelelor va fi prezentă la Peninsula şi trupa Noisia.

Produsul muzical al celor trei este o combinaţie perfectă de ”drum&bass şi breakbeat”. Următorul artist va ajunge la Târgu-Mureș tocmai din Argentina. Hernan Cattaneo, considerat o legendă între iubitorii stilului tribal şi progressive house, va fi cu siguranţă una din senzaţiile de la Peninsula, având în vedere că pentru un set al argentinianului se luptă cele mai mari festivaluri şi cluburi din lume. 

SubFocus, în sfârșit la Peninsula!

După ce acum doi ani nu a ajuns la Mureș din motive de sănătate, DJ-ul britanic SubFocus, va ”rupe” Freedom Arena cu deja-casicele „ritmuri rupte”. Chiar şi cei de la Prodigy l-au rugat să mixeze pentru ei. Britanicul e mereu în top, lucru pe care îl va demonstra şi la Peninsula, în compania lui MC I.D.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite