Târgu-Mureş:Abonamente pe tot sezonul la meciurile FCM-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul FC Municipal Târgu-Mureş a început campania de abonamente pentru sezonul competiţional 2010-2011, primul din istoria „oranj-albaştrilor” în Liga 1, de la înfiinţare.

Cei care vor dori să-i susţină pe cei de la FCM în meciuri contra unor echipe ca Rapid, Steaua, CFR Cluj sau Dinamo, vor avea de plătit între 250 şi 450 de lei în funcţie de poziţionarea în stadion. Abonamentele sunt valabile pentru toate meciurile de pe teren propriu ale mureşenilor, atât în turul, cât şi în returul campionatului. În scurt timp, FCM-ul va scoate la vânzare şi abonamente VIP, în valoare de 500 de euro fiecare. „Având în vedere că după atâţia ani vom avea echipă în prima divizie, sperăm să vindem măcar 2.500-3.000 de abonamente”, ne-a declarat Vlad Amariei, ofiţer de presă al FCM-ului. Abonamentele vor putea fi achiziţionate de la stadionul Trans-Sil.

Prezentare cu fast

În altă ordine de idei, ieri a avut prezentarea oficială în faţa publicului a lotului de jucători şi a staff-ului tehnic ce va reprezenta Târgu-Mureşul în primul eşalon fotbalistic românesc după 18 ani de pauză. „Un mare merit al promovării vă aparţine vouă, fanilor, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă mulţumi pe teren”, le-a spus căpitanul Mihai Stere celor peste 2.000 de fani prezenţi la evenimentul de la Teatrul de Vară. FCM va debuta în Liga 1 lunea viitoare, pe teren propriu, în compania celor de la FC Braşov. Meciul va începe la ora 18.00.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite