Târgu-Mureş:200 de parcări acoperite până la sfârşitul anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cartierele mureşene se vor „îmbogăţi” până la sfârşitul lui 2011 cu 200 de parcări acoperite.

Cel puţin aşa susţin autorităţile, care au început deja lucrul la amenajarea unora dintre ele. Săptămâna trecută au fost inaugurate 30 de parcări acoperite, 14 pe strada Suceava, respectiv 16 pe strada Cutezanţei din cartierul Tudor Vladimirescu. Dealtfel, pe strada Cutezanţei vor mai fi amenajate alte opt astfel de parcări, pe aliniamente diferite.

Parcările – construite din lemn şi acoperite cu ţigle care previn scurgerile de apă- sunt amplasate între blocuri şi au rolul de a elibera zonele respective de maşinile parcate pe spaţiile verzi şi totodată de a ajuta la o mai bună organizare a spaţiului dintre blocurile de locuinţe.

Firma Energoplus, asociată cu Senin Prodexp, a câştigat luna trecută prin licitaţie contractul pentru construirea a 200 de parcări acoperite pe raza municipiului Târgu-Mureş, contract a cărei valoare se ridică la aproximativ 621.000 de lei, fiind singurul ofertant. Potrivit documentelor licitaţiei, dat fiind situaţia economico-financiară actuală, plata acestor parcări acoperite se va face în termnen de la şase luni de la emiterea facturilor.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite