Târgu-Mureş:“Cum am mâncat un câine”, la Teatru 74

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul „Cum am mâncat un câine”, în regia lui Adi Iclenzan, va fi pus în scenă duminică de la ora 19.00 la Teatru 74 din Bastionul Măcelarilor. Mureşenii care iubesc teatrul alternativ vor asista la o poveste în care nimic nu este pompos, dialogul se face cu fraze scurte, cuvinte şi propoziţii simple şi foarte multe repetiţii.

 Accentul în piesa cu Theo Marton în rolul principal, este pus pe felul în care viaţa te înţeapă sau te ironizează făcând să-ţi vibreze sufletul.  Autorul piesei, rusul Evghenii Grişkoveţ, şi-a descris creaţia astfel: “O poveste despre lucruri care după copilărie nu ar mai trebui să fie; dar au fost ... si sunt; o poveste despre un număr de ordine şi doar un nume de familie care se strigă la apelul de seară; o poveste despre cum începe să se simtă timpul şi cum se mişcă ... trece, adică”. Stilul prin care Grişkoveţ a reuşit pună pe hârtie lumi, oameni, stări şi situaţii este apreciat de criticii de teatru.

Rezervări online

Preţul unui bilet este de 20 de lei. Teatru 74 oferă reduceri de 25% din preţul biletelor pentru adulţi şi 50% din preţul acestora pentru elevi, studenţi şi pensionari, cu condiţia ca acestea să fie rezervate online, pe site-ul www.teatru74.ro.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite