Târg de Crăciun cu cadouri de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Canapeaua din coarne de cerb costă 5.000 de euro
Canapeaua din coarne de cerb costă 5.000 de euro

Cine nu are idei pentru un cadou de Crăciun deosebit se poate inspira de la târgul deschis de ieri la Mureş Mall din Târgu Mureş.

Aici vizitatorii pot alege daruri de lux la preţuri pe măsură. De pildă, un colier realizat din aur de 18 karate, de 189 de grame, placat cu peste 700 de diamante, care poate fi cumpărat cu 15.000 de euro. Cui i se pare prea scumpă bijuteria poate opta pentru un cadou excentric, dar mai ieftin. Astfel, printre piesele de rezistenţă ale expoziţiei se numără o canapea pentru două persoane, realizată din coarne de cerb.

Citiţi şi:

Produse „D'ale gurii" la preţuri promoţionale pentru ieşeni

Şezutul este tapiţat cu blană de mistreţ, are spătarul îmbrăcat în blană de căprioară şi ornamentat cu coarne de cerb lopătar. Piesa de mobilier are un preţ de catalog de aproximativ 24.000 de euro, dar proprietarul este dispus să o vândă, la târg, contra sumei de 5.000 de euro.

Potrivit acestuia, canapeaua a fost realizată între secolele al XVII-lea şi al XVIII-lea. „A aparţinut unui Kaiser neamţ, din Leipzig. Ulterior, a ajuns la Nürnberg, de unde a fost dăruită unei rude pe care Kaiserul o avea în Braşov. La moartea acesteia, moştenitorii au decis să o scoată la vânzare şi astfel a ajuns la mine", a explicat Tiberiu Core, colecţionar din Mediaş. De asemenea, vizitatorii mai pot cumpăra tablouri pictate de mână, insigne, monede, dar şi cărţi sau obiecte de decor. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite