Tânărul reţinut pentru uciderea fostului pastor baptist din Sighişoara şi a soţiei acestuia a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul reţinut pentru uciderea unui fost pastor baptist din Sighişoara şi a soţiei acestuia a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 29 de zile, decizia fiind luată de magistraţii Tribunalului Mureş.

Tribunalul Mureş a decis, miercuri, arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Radu Ioan Istrate, tânărul acuzat de uciderea unui fost pastor baptist din Sighişoara şi a soţiei acestuia, instanţa admiţând cererea procurorilor în acest sens, informează Mediafax. Instanţa a respins cererea apărătorului tânărului, de cercetare în libertate cu interdicţia de a părăsi localitatea.

Tânărul a fost arestat pentru omor deosebit de grav, tâlhărie şi violare de domiciliu, având drept de recurs în 24 de ore. În sală, acesta a declarat că nu vrea să facă recurs.

Tânărul de 25 de ani a fost reţinut, marţi, în cazul uciderii fostului pastor baptist din Sighişoara şi a soţiei acestuia.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, Angela Barbu, a declarat că în urma percheziţiei făcute la locuinţa tânărului de 25 de ani s-a putut stabili o legătură între învinuit şi victime, fiind găsite bunuri sustrase din casa bătrânilor, haine şi o mică sumă de bani. Cel arestat nu are antecedente penale.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite