Târgu-Mureş: Tânără sechestrată şi violată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Tânără sechestrată şi violată
Târgu-Mureş: Tânără sechestrată şi violată

O tânără de 23 de ani din comuna mureşeană Fîntânele a fost miercuri victima unui viol. Fata a fost acostată de cinci tineri într-o parcare dintr-o comună învecinată, urcată cu forţa într-o maşină, dusă în altă localitate şi obligată să întreţină în relaţii sexuale.

Lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie din comuna Acăţari, au fost sesizaţi ieri de o tânără de 23 de ani, domiciliată în comuna Fîntînele, cu privire la faptul că miercuri seara, în timp ce se afla în parcarea din satul Găieşti, comuna Acăţari, cinci bărbaţi necunoscuţi, au urcat-o fără voia ei într-un autoturism după care au dus-o în localitatea Gorneşti, unde, într-un imobil au obligat-o să  întreţină cu aceştia relaţii sexuale.

De asemenea, agresorii i-au luat victimei şi suma de 200 de lei pe care aceasta îi avea în poşetă.

În urma cercetărilor în acest caz au fost reţinuţi cinci suspecţi cu vârste între 18 şi 21 ani, 4 dintre ei fiind din Gorneşti şi unul din Ceuaşu de Câmpie, judeţul Mureş. Poliţiştii au găsit asupra unuia dintre agresori două pistoale, dintre care unul cu gaz şi unul cu alice, a căror provenienţă nu a putut fi justificată, motiv pentru care tânărul este cercetat pentru complicitate la viol şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, deţinerea fără drept sau portul de armă neletală. Ceilalţi patru sunt cercetaţi pentru vio, şi lipsire de libertate.

„Împotriva celor cinci suspecţi s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş cu propunere de luarea măsurii arestării preventive”, a declarat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite