Târgu-Mureş: Tânăr de 20 de ani, împuşcat la vânătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 de ani a murit, sâmbătă seara,  împuşcat în gât cu o armă de vânătoare, posibil în timpul unei partide neautorizate.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Iara. Potrivit Mediafax, tânărul a fost găsit în apropierea unei păduri, având o plagă împuşcată la gât, iar poliţia suspectează că incidentul a avut loc în timpul unei partide de vânătoare pentru care nu exista autorizaţie. Totuşi, din primele declaraţii rezultă că proprietarul domeniului şi victima, ambii având arme de vânătoare cu ei, au mers să dea mâncare animalelor, tânărul ar fi luat arma, care era sprijinită de un pom, iar aceasta s-ar fi descărcat accidental.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, în care Poliţia va face un experiment balistic judiciar, pentru a vedea dacă este posibilă o astfel de ipoteză, fiind aşteptat şi raportul medicului legist, pentru a se putea face încadrarea judiciară.

Deocamdată se fac cercetări pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, pentru că, deşi ambii bărbaţi aveau permis de vânătoare şi erau membri ai unei asociaţii de vânătoare, nu a existat nicio aprobare în vederea unei partide de vânătoare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite