Tăia copaci din pădure după bunul lui plac, dar l-a prins Poliția

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a tăiat ilegal trei fagi
Bărbatul a tăiat ilegal trei fagi

Lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Deda, au fost sesizaţi de către tehnicianul responsabil cu paza Ocolului Silvic Lunca Bradului, în legătură cu faptul că în zona numită “Ferigi”, situată pe raza comunei Lunca Bradului, au fost constatate tăieri frauduloase de arbori.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Lunca Bradului, a fost constatat faptul că din zona respectivă au fost tăiați ilegal trei fagi, în cantitate de 19,257 metri cubi, fiind totodată identificat și autorul faptei, în persoana unui bărbat de 46 ani, originar din Lunca Bradului.

Față de autorul faptei s-a întocmit dosar penal, cantitatea de material lemnos găsită în spațiul aparținând zonei ”Ferigi” fiind lăsată în custodia Ocolului Silvic Lunca Bradului. 

Din păcate, fapte precum aceasta sunt din ce în ce mai frecvent întâlnite în zona de Nord a județului, în condițiile în care localnicii obișnuiesc să taie copaci pentru foc fără autorizație. Acesta este unul din motivele pentru care pădurile din zonă sunt din ce în ce mai sărace.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite