Tâgu-Mureş:Cât ne costă să stăm cu cortul la Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca în fiecare an, la Peninsula sunt aşteptaţi să vină cu cortul sute de iubitori de muzică de calitate. Organizatorii celui mai mare festival de muzică din România au stabilit un regulament al campingului pe toată durata manifestării

Cel mai important eveniment muzical din România, festivalul Peninsula, va debuta în 26 august pe malul Mureşului. Anual, sute de peninsulari din toată ţara vin la Târgu-Mureş cu cortul pentru a asista la concertele de gală programate în fiecare zi pe malul Mureşului.

Organizatorii au stabilit regulile şi tarifele pentru camping în aşa fel încât să asigure o prezenţă cât mai mare cu cortul a iubitorilor de muzică la festival. Serviciul de campare este oferit contra cost, iar odată achitat, acesta va fi valabil pe toată durata evenimentului (26-29 august n.r.). Pentru un cort de până la 3 persoane taxa de campare va fi de 20 de lei, iar pentru un cort cu o capacitate mai mare, taxa de campare pe toată durata Peninsulei va fi de 30 de lei.

Nici rulotiştii nu au fost „uitaţi”. „Şi la ediţia din acest an am amenajat în camping o zonă de parcare a rulotelor, pentru cei care doresc să se folosească de acest mijloc de transport pentru a veni la festival. Taxa de parcare a rulotei, pe toată durata festivalului, este de 50 de lei şi se achită la intrarea Peninsula, unde se vând biletele”, a declarat Camelia Lepedus-Sisko, director de PR în cadrul festivalului.

În plus, organizatorii vor pune la dispoziţia celor interesaţi, în zona camping-ului, un punct de păstrare a obiectelor de valoare, unde peninsularii îşi vor putea încărca şi telefoanele mobile. Taxa pentru păstrarea unui obiect timp de o zi va fi de 5 lei, iar pentru încărcarea unui telefon mobil, 3 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite