Sute de puieţi vor fi plantaţi în Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „Natura aproape de noi” a început sâmbătă, dar va continua pe tot parcursul acestui an, scopul Municipalităţii fiind acela de a planta, alături de voluntari, peste 500 de arbori, peste 2.500 de arbuşti, peste 3.000 de metri liniari de gard viu.

Intenţia noastră este să cuprindem zone din fiecare cartier al oraşului, astfel că în următorul sfârşit de săptămână vom merge în cartierul Unirii. Mesajul meu către cetăţeni este să se implice şi să ni se alăture. Nimeni nu va veni să facă treabă în locul nostru”, a precizat primarul oraşului.

Pe strada Braşovului, din cartierul Tudor Vladimirescu, au fost prezenţi peste o sută de mureşeni de toate vârstele care au plantat în jur de 180 de metri de gard viu, 41 de arbori speciile mesteacăn, paltin, salcâm, tei, plus 42 de arbuşti de ienupăr. În pădurea de la Sângeorgiu de Mureş, tineri de la Universitatea Petru Maior şi Colegiul Naţional Al. Papiu Ilarian au plantat în jur de 200 de puieţi, urmând să desfăşoare asemenea activităţi şi în viitor.

Am cerut acceptul autorităţilor locale şi am primit puieţii de care aveam nevoie. Nu facem parte din ONG-uri sau asociaţii ecologice, suntem doar nişte tineri cărora le pasă de mediul în care trăiesc”, ne-a declarat Bogdan Lăcan, unul dintre voluntari.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite