Sute de mureşeni au vizionat "Viaţa lui Helghe"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de mureşeni au urmărit aseară "Viaţa lui Helghe" foto Adriana Grand
Sute de mureşeni au urmărit aseară "Viaţa lui Helghe" foto Adriana Grand

Spectacolul "Viaţa lui Helghe", de Sibylle Berg, în regia lui Victor Ioan Frunză a avut aseară premiera pe ţară la Teatrul Naţional din Târgu-Mureş.


Sute de mureşeni au venit aseară să urmărească în premieră spectacolul "Viaţa lui Helghe", a doua producţie din binomul teatral regizat de Victor Ioan Frunză, după "Iunie", spectacol ce a avut premiera sâmbătă.

"Viaţa lui Helghe", spectacol jucat pe scena Sălii Mari i-a avut în distribuţie pe actorii George Costin, Nicolae Cristache, Vero Nica, Luchian Pantea, Claudia Domocoş, Tiberiu Vasiniuc, Stanca Jabeniţan, Sorin Miron, Monica Ristea şi Sergiu Marocico, iar decorurile şi costumele au fost semnate de Adriana Grand.

Piesa de teatru prezintă întreaga viaţă a personajului Helghe (George Costin), de la naştere până la moartea sa. Neiubit de părinţi, Helghe devine un inadaptat, frica sa permanentă de oameni şi de viaţă, făcându-l să-i îndepărteze pe toţi din jurul său, pentru a muri în cele din urmă singur.

Regizorul este un adept al vizualului, jocul actorilor îmbinându-se cu proiecţiile video. Publicul mureşean a avut ocazia să urmărească un spectacol captivant, o montare la care se râde, dar din care se pot şi învăţa multe.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite