Suporteri cu interdicţie pe teren la meciul FCM-Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de suporteri au interdicţie la meciul FCM-Rapid foto arhivă
Zeci de suporteri au interdicţie la meciul FCM-Rapid foto arhivă

Un număr de 38 de suporteri ai echipei Rapid Bucureşti şi 3 suporteri FCM Târg-Mureş au interdicţie de a participa la meciul ce va avea loc luni pe stradionul Transil, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei.


Peste 120 de jandarmi aparţinând Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş vor asigura ordinea publică în zona apropiată şi imediată a stadionului municipal, din Târgu-Mureş, luni, 7 noiembrie, cu ocazia partidei de fotbal între echipele FCM şi Rapid Bucureşti. Meciul, considerat a fi cu grad de risc mediu, va debuta la ora 19.00.

Un număr de 38 de suporteri ai echipei Rapid  Bucureşti şi 3 suporteri FCM Târg-Mureş au interdicţie de a
participa la partida de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei. În  cazul identificării lor în incinta arenei sportive, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la 1 la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.

Menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire şi defluire se asigură de către efectivele Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş, iar ordinea şi siguranţa publică în interiorul stadionului se realizează de către societatea specializată de pază cu care organizatorul a încheiat, în acest scop, un contract de prestări servicii.

Accesul în tribune se va face începând cu ora 19.00, oră de la care se interzice comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în zona stadionului.

Jandarmeria solicită spectatorilor să respecte prevederile legale pe timpul deplasării la şi de la locul de desfăşurare al competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite