Super meci pe Transil! FCM Târgu-Mureș-FC Timișoara 2-3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCM Târgu-Mureș a pierdut cu scorul de 2 la 3 meciul contra celor de la FC Timișoara, care a urcat astfel pe prima poziție a clasamentului ligii întâi.

Meciul a avut parte de goluri multe, răsturnări spectaculoase de scor și ocazii de ambele părți. Mureșenii au deschis scorul prin tere, la chiar primul atac, au fost egalați de Zicu, dar au revenit pe tabelă prin Cristian Munteanu în minutul 28. Repriza a doua a consemnat victoria Timișoarei prin golurile marcate de Chiacu (în minutul 51 n.r.) și Zicu, în minutul 81.

"I-am avertizat pe jucători că echipa FCM este periculoasă la fazele fize. Ştiu că Sabău îi pregăteşte cu faze fixe. Mă bucur că după pauză au dat dovadă de sacrificiu şi, după scorul de 2-2, nu ne-am mai oprit. După cum am jucat, meritam victoria. Am fost total nemulţumit după prima repriză, la pauză am făcut o schimbare inspirată, care a avut un aport esenţial la desfăşurarea partidei. Felicit echipa pentru că a putut întoarce rezultatul împotriva unei formaţii incomode" , a spus Contra la conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat nemulţumit de jocul echipei FCM Târgu Mureş în meciul pierdut în faţa grupării FC Timişoara, scor 2-3, apreciind că unii dintre jucătorii săi nu se ridică la nivelul Ligii I, echipa sa fiind "una cârpită, de mâna a doua".

"A fost un meci cu jucători care din punct de vedere fizic nu s-au recuperat, iar dacă aceştia cad nici ceilalţi nu te mai ajută. Este vorba de Issa Ba şi Didy, care au avut momente bune, dar după ce au căzut ei, ceilalţi nu au mai contat, am devenit o echipă submediocră. Sunt mulţumit de unii jucători şi nemulţumit de alţii. Unii nu se ridică la nivelul Ligii I, nici ca ritm, nici ca pregătire fizică. Joacă destul de modest, deşi ei au voinţă ", a spus Sabău.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite