Târgu Mureş: Pentru prima dată Galele Studenţeşti vor fi organizate la Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu Mureş: Pentru prima dată Galele Studenţeşti vor fi organizate la Târgu Mureş
Târgu Mureş: Pentru prima dată Galele Studenţeşti vor fi organizate la Târgu Mureş

Cu toate că evenimentul se va repeta şi în celelalte centre universitare care au Case de Cultură ale Studenţilor, la Târgu Mureş va fi singura gală din ţară ce va avea parte de o seară latino

Citeşte şi:

Braşov: Corina va concerta la „Galele studenţeşti“


Aproximativ 1.500 de studenţi şi câteva sute de târgumureşeni care nu au de-a face cu facultatea sunt aşteptaţi de către organizatori la „Galele Studenţeşti 2009-Zâmbeşte Studenţeşte”, eveniment care se va desfăşura în zilele de 14 şi 15 octombrie.

Plafonul fixat de către organizatori pentru Gale a fost fixat la 10.000 de lei, bani care vor fi suportaţi de către MTS. Şi autorităţile locale îşi vor aduce contribuţia, asigurând cazarea participanţilor sau spaţiile unde spectacolele vor avea loc.
Momentul de maximă intensitate îl va constitui seara latino de joi, 14 octombrie orele 21.00, când în clubul Jazz&Blues va avea loc recitalul trupei „Caribeat”.

„Este de fapt evenimentul care personalizează acest festival, este singura gală cu specific studenţesc din ţară unde are loc o astfel de seară”, ne-a spus Ana Maria Gâlea, organizator.
Galele vor fi deschise de către un marş al studenţilor, care va pleca la orele 17.00 de la Cetatea Târgu Mureş şi se va opri la Casa de Cultură „Mihai Eminescu”.

Scopul acestuia va fi de prezentare a trupelor Casei de Cultură şi a ONG-urilor studenţeşti. Ziua de 15 octombrie va fi rezervată întrecerilor studenţeşti sportive la fotbal, tenis de masă, baschet, volei sau handbal, la care studenţii se pot înscrie chiar şi în ziua competiţiei, începând cu orele 13.00, la complexul Week-End. Galele vor fi închise de un Party Time în clubul Appolo, unde vor fi premiaţi câştigătorii competiţiilor sportive şi studentul cu cel mai frumos zâmbet.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite