Strada Hunedoarei, reparată după 40 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost nevoie de patru decenii fără vreo asfaltare a străzilor sau trotuarelor din cartierul Mureşeni pentru ca autorităţile locale să se trezească şi să înceapă munca în zonă.

În momentul de faţă, pe strada Hunedoarei se efectuează ample lucrări de reabilitare, atât pe căile de acces auto, cât şi pe trotuare. În plus, spaţiile verzi vor fi refăcute în totalitate. În această săptămână vor fi amenajate noi parcări şi va fi refăcut întregul covor asfaltic. Totodată, vor fi acoperite cu pavaj modular o serie de alei de acces la blocurile de locuinţe.

Locuiesc aici din 1982 şi ştiu sigur că din 1970 şi până acum nu s-a mai făcut nimic pentru aspectul zonei din preajma străzii Hunedoarei. De-aia aici locuiau foarte mulţi ţigani şi oameni săraci, înainte de Revoluţie. Nu ştiu de ce a durat atât de mult până să ne facă şi nouă Primăria trotuarele măcar, dar e bine mai târziu decât niciodată”, ne-a mărturisit Cristinel Pop, de 59 de ani, locatar al unui bloc aflat în zona transformată în şantier. Muncitorii vor continua lucrările de reabilitare a străzii până spre finele săptămânii viitoare, când urmează lucrările de pe strada Reşiţei, o altă stradă ruinată de timp şi de lipsa interesului celor aflaţi la conducerea oraşului timp de mai multe decenii.

Cel mai probabil, lucrările în urma căruia cartierul Mureşeni va dobândi un aspect civilizat vor continua până la jumătatea lunii octombrie.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite